Du skal være medlem af Fjends Kunstforening for at udstille på Amatørkunstnernes Forårsudstilling.

Indmeldelse: kan ske ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.nr.: 28 90 84 02.

Kontingentet for 2019:   200kr.

Kontingentet bedes indbetalt senest d. 15. dec. 2018

Nye medlemmer betaler ved indmeldelse i foreningen.

Foreningens medlemmer og modtagere af nyhedsmail får besked på mail om tidspunktet for betaling. Betalingstidspunktet annonceres også her på hjemmesiden samt på foreningens Facebook væg.

Betaling foregår til:

Foreningens konto: Reg.nr.: 9294 Kontonr.: 322 56 08643 (Sparekassen Kronjylland, Viborg afd.)

HUSK ved indbetalingen at angive navnet på den, medlemskabet drejer sig om!

Har du fået ny adresse eller ny email-adresse, modtager vi gerne en opdatering.

N.B.:  Kontingentet dækker medlemskab af Fjends Kunstforening for året 2019. Medlemskabet fortsætter indtil medlemmet er et år bagud med betaling af kontingent. Derefter slettes medlemskabet. Det er muligt efterfølgende at blive modtager af nyhedsmail og på den måde følge foreningen videre frem.