Aflysning

På grund af Covid-19 situationen har bestyrelsen valgt at aflyse Forårsudstillingen 2021. Det kan du læse mere om i nyhedsbrevet på   www.fjendskunstforening.dk/Medlemmer/Medlemsbrev_dec_2020.pdf

Da Forårsudstillingen er Fjends Kunstforenings eneste aktivitet i løbet af året, får du ikke noget for dit kontingent, hvis du indbetaler nu. Vi beholder dig i medlemskartoteket og opkræver kontingent igen næste efterår, hvor vi forventer at være tilbage i gammel gænge.

Du er selvfølgelig velkommen til at betale kontingent for 2021 og dermed støtte foreningen. Enkelte har betalt for 2021. Vi overfører kontingentet til at dække 2022.

Du skal være betalende medlem af Fjends Kunstforening for at udstille på Forårsudstillingen.

Indmeldelse: Send dit navn, adresse, email-adresse og telefonnr./mobilnr. til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplysningerne bruges til at kontakte dig og vi anvender dem i udstillingskataloget i forbindelse med udstillingen.

Kontingentet for 2021:   250kr.

Kontingentet skal ifølge vedtægterne betales forud for det kommende år og opkræves i efteråret 2020

Nye medlemmer betaler ved indmeldelse i foreningen.

Betaling foregår til:

Foreningens konto: Reg.nr.: 9318 Kontonr.: 322 56 08643 (Sparekassen Kronjylland, Viborg afd.)

HUSK ved indbetalingen at angive navnet på den person, medlemskabet drejer sig om!

Har du fået ny adresse eller ny email-adresse, modtager vi gerne en opdatering.

N.B.:  Kontingentet dækker medlemskab af Fjends Kunstforening for året 2021. Medlemskabet fortsætter indtil medlemmet er et år bagud med betaling af kontingent. Derefter slettes medlemskabet. Det er muligt efterfølgende at blive modtager af nyhedsmail og på den måde følge foreningen videre frem.