Fernisering og fællesspisning

Fællesspisning og fernisering i forbindelse med Forårsudstillingen 2023

For medlemmer og hjælpere, der har lyst, spiser vi sammen efter ophængning fredag, når alt er oppe på krogene. Man kan melde sig til spisning i forbindelse med tilmelding af værker eller ved at kontakte sekretæren.

Det er en rigtig hyggelig måde at være sammen på, inden det hele skydes i gang.

Vi spiser, når værkerne efter planen er indleveret og placeret i salen kl. 18.00. Det vil sige kl. ca. 18.30 går vi til bords.

Tilmelding: fra begyndelsen af januar 2023, når der officielt er lukket op for tilmelding til forårsudstillingen. Udstillere tilmelder sig til spisning på tilmeldingsblanketten til udstillingen.

Kontakt foreningens sekretær Preben

• Tlf.: 23 95 23 70

Gratis micro annoncering!

Vi linker tilbage til alle medlemmer af Fjends Kunstforening, som laver et link fra deres hjemmeside her til www.fjendskunstforening.dk

Blog med link til medlemmernes hjemmesider

Linkene vises også som det kan ses herunder (skifter ved sideskift).

Da kontingentindbetaling i resten af 2022 gælder for medlemskab i hele 2023, giver det nogle ekstra måneders gratis annoncering at betale kontingentet allerede her i sensommeren.

I forbindelse med Forårsudstillingen 2023 kan interesserede anvende søgefunktionen her på kunstforeningens hjemmeside og dermed komme ind på udstillernes egne hjemmesider.

Link til medlemmernes hjemmesider

Link til andre kunstforeningers hjemmesider