INFO til udstillere

før tilmelding af værker til

Forårsudstillingen 2023

Hvert medlem kan udstille 6 værker. Det koster 40 kr. pr. værk.

Fri entré for medlemmer/udstillere begge udstillingsdage til Forårsudstillingen og alle de andre arrangmenter på stedet + gratis katalog!

Aflevering af værker: Fredag d. 10. marts kl. 15.30 -18.00 i

STOHOLM FRITIDS OG KULTURCENTER,

Søndergade 56, 7850 Stoholm.

Husk!

Når du ankommer fredag eftermiddag med dine værker, skal du igennem "slusen", hvor du får udleveret et sæt værk-numre, som SKAL sættes på væggene ved siden af - eller under væghængte værker - eller anbringes på eller ved podierne i forbindelse med skulpturer og installationer.

Du får anvist, hvor der er afsat plads til dine værker og står selv for ophængningen eller bringer selv dine medbragte podier på plads.

Dine værker skal være forsynet med øskner og snore bag på, så de kan hænges på de kroge vi udleverer sammen med snore beregnet til almindelige galleriskinner.

Ophænget på dine værker skal kunne bære værkerne, så de ikke falder ned fra væggene og går i stykker i løbet af udstillingen. Lærerens tyggegummi, tape og lignende accepteres ikke som forsvarligt ophæng!

Sæt tydelig navn, adresse evt. telefonnummer og e-mail bag på værkerne.

Du medbringer selv evt. podier/borde og andet nødvendigt til skulpturer.

Ingen reklamer ved værkerne, ved de spanske vægge eller podier:

Der må ikke stilles podier/borde op med reklamer, dekorationer, salgsmateriale, visitkort eller andet ved dine værker. Visitkort og reklamer kan lægges på de borde, der er opstillet ved indgangen til udstillingen.

Salg: Du må gerne sælge dine værker på udstillingen. De må dog først fjernes, når udstillingen slutter søndag kl. 16.00. Foreningen tager ingen provision i forbindelse med salget. Du handler selv direkte med evt. køber.

Alle værker ophænges/udstilles for udstillerens egen risiko!

Bestyrelsen forbeholder sig ret til at anvende fotos af de udstillede værker, til vederlagsfrit brug på hjemmeside, sociale medier, i udstillingskataloget, på plakater, foldere, i aviser og tilsvarende.

- samt at flytte værkerne til en anden plads på udstillingen end den oprindeligt anviste.

Fællesspisning: For medlemmer og hjælpere, der har lyst, spiser vi sammen efter ophængning fredag, når alt er oppe på krogene. Man kan melde sig til spisning i forbindelse med tilmelding af værker eller ved at kontakte sekretæren.
Det er en rigtig hyggelig måde at være sammen på, inden det hele skydes i gang.

Vi spiser, når værkerne efter planen er indleveret og placeret i salen kl. 18.00. Det vil sige kl. ca. 18.30 går vi til bords.

Censorer: Inden udstillingen åbner for publikum lørdag giver fem censorer et antal værker ”det blå stempel”.

De udstillere, som ønsker det, kan få råd og vejledning af censorerne om egne værker lørdag kl. 13.20 - 17.00. Vejledningen foregår på udstillingen og publikum er velkommen til at lytte med.

Udstillingen er åben for publikum:

Lørdag d. 11. marts kl. 13.00 - 17.00
Søndag d. 12. marts kl. 10.00 - 16.00

Afhentning: Søndag d. 12. marts kl. 16.00-16.30

Værker, der er tilmeldt og ophængt på denne udstilling skal forblive på deres plads til udstillingen slutter – så udstillingen er en helhed helt til søndag kl. 16.00.

Hjælpere: Det er et stort, men også hyggeligt arbejde, at gøre klar og hænge op. Tilsagn om hjælp i tidsrummet fredag eftermiddag fra kl. 13.00 – 18.00 modtages med taknemmelighed.

Kontakt foreningens sekretær Preben Sloht, så vi på forhånd ved, hvor mange hjælpere vi har.

• Tlf.: 23 95 23 70

Betaling for værker: 40kr./stk. , maks. 6 stk.
Fællesspisning fredag aften: 185kr. pr. deltager
Kontingent for 2023: 250kr.

Betaling foretages til:

Foreningens konto: Reg.nr.: 9318 Kontonr.: 322 56 08643 (Sparekassen Kronjylland, Viborg afd.)

HUSK ved indbetalingen at oplyse navn og/eller email-adresse eller tlf.nr. på det medlem, der ønsker medlemskab og gerne medlemsnummer, som kan hentes her Hent medlemsnummer her

Tilmeldingen af værker til udstillingen samt tilmelding til fællesspisning fredag aften er bindende og betaling refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse!

Tilmeldingen er først gyldig, når betalingen er registreret!

(Ingen tilmelding via sms)

Tilmelding:

Tilmelding af værker til Forårsudstillingen 2023

Åben indtil 20. februar eller andet bliver meddelt på foreningens hjemmeside www.fjendskunstforening.dk og på Facebook og Instagram samt pr. mail

Vi glæder os til at møde jer der er nye og gense tidligere udstillere
- og se alle jeres spændende værker.

Velkommen til!