Udstillingssted & overnatning

Udstillingen finder sted på adressen:

Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Søndergade 56 • 7850 Stoholm • tlf.: 97 54 16 21

Google Map:

Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Stoholm Vandrerhjem

Ligger i forbindelse med Stoholm Fritids- og Kulturcenter

I hver fløj er der et køkken til fri afbenyttelse under opholdet. Det giver overnattende gæster mulighed for at tilberede deres egen mad.

Se mere: Stoholm Vandrerhjem

Gratis micro annoncering!

Vi linker tilbage til alle medlemmer af Fjends Kunstforening, som laver et link fra deres hjemmeside her til www.fjendskunstforening.dk

Blog med link til medlemmernes hjemmesider

Linkene vises også som det kan ses herunder (skifter ved sideskift).

Da kontingentindbetaling i resten af 2022 gælder for medlemskab i hele 2023, giver det nogle ekstra måneders gratis annoncering at betale kontingentet allerede her i sensommeren.

I forbindelse med Forårsudstillingen 2023 kan interesserede anvende søgefunktionen her på kunstforeningens hjemmeside og dermed komme ind på udstillernes egne hjemmesider.

Link til medlemmernes hjemmesider

Link til andre kunstforeningers hjemmesider