Fjends Kunstforenings logo i forskellige udgaver

Du er velkommen til at kopiere et eller flere af de viste logoer over på din hjemmeside og/eller dele på Facebook og Instagram.

Du er også meget velkommen til at sætte logoet ind sammen med det viste link her til Fjends Kunstforenings hjemmeside  https://www.fjendskunstforening.dk

Du må også gerne bruge Foreningens QR Barcode på foldere og plakater.

Størrelsen kan du regulere efter behov

Gratis micro annoncering!

Vi linker tilbage til alle medlemmer af Fjends Kunstforening, som laver et link fra deres hjemmeside her til www.fjendskunstforening.dk

Blog med link til medlemmernes hjemmesider

Linkene vises også som det kan ses herunder (skifter ved sideskift).

Da kontingentindbetaling i resten af 2022 gælder for medlemskab i hele 2023, giver det nogle ekstra måneders gratis annoncering at betale kontingentet allerede her i sensommeren.

I forbindelse med Forårsudstillingen 2023 kan interesserede anvende søgefunktionen her på kunstforeningens hjemmeside og dermed komme ind på udstillernes egne hjemmesider.

Link til medlemmernes hjemmesider

Link til andre kunstforeningers hjemmesider