Fiskefigur i lglasseret ler pakket ind i en makrel i tomat dåse

Aktiviteter i andre kunstforeninger

Link til andre foreningers begivenheder, udstillinger m.m. findes i menulinjen under menupunktet "Andre kunstforeninger"

Forårsudstillingen i uge 10, har i over 40 år været Fjends Kunstforenings kerneaktivitet. Der har været eksperimenteret med andre aktiviteter gennem årene, men Forårsudstillingen lægger beslag på de kræfter vi har at byde ind med.

Heldigvis er der andre som har det, vi ikke har i Fjends Kunstforening - og det kan vore medlemmer jo gerne få glæde af.

Derfor gør vi her på siden opmærksom på aktiviteter i andre kunstforeninger i det Midtjyske - og nogle gange længere ude i landet.

Link til seneste opdateringer af aktiviteter i andre kunstforeninger

Gratis micro annoncering!

Vi linker tilbage til alle medlemmer af Fjends Kunstforening, som laver et link fra deres hjemmeside her til www.fjendskunstforening.dk

Blog med link til medlemmernes hjemmesider

Linkene vises også som det kan ses herunder (skifter ved sideskift).

Da kontingentindbetaling i resten af 2022 gælder for medlemskab i hele 2023, giver det nogle ekstra måneders gratis annoncering at betale kontingentet allerede her i sensommeren.

I forbindelse med Forårsudstillingen 2023 kan interesserede anvende søgefunktionen her på kunstforeningens hjemmeside og dermed komme ind på udstillernes egne hjemmesider.

Link til medlemmernes hjemmesider

Link til andre kunstforeningers hjemmesider