Konceptet:

Medlemmer af Fjends Kunstforening kan udstille på Forårsudstillingen. Tilmelding sker efter "først til mølle princippet". Medlemmer får direkte besked om tilmeldingsstart.

Fem censorer med en professionel tilgang til billedkunsten, bedømmer værkerne og uddeler et antal "Blå mærker". Et "Blåt mærke" tildeles, som udtryk for at værket hører til udstillingens bedre. Der er tale om et positivt tilvalg. Det sker lørdag formiddag i uge 10.

Lørdag eftermiddag kan den enkelte udstiller få en snak med en eller flere af censorerne, der giver råd og vejledning.

På Amatørkunstnernes Forårsudstilling præsenterer o. 125 amatørkunstnere ca. 650 værker.

Udstillingen er åben for publikum lørdag kl. 13.00 - 17.00 og søndag kl. 10.00 - 16.00.

Medlemmer af Fjends Kunstforening får besked om tilmeldingen, når den åbner i begyndelsen af januar måned.

Prisen pr. værk er p.t. 35kr. - max. 6 værker.

Amatørkunstnernes Forårsudstilling 2018