Fjends Kunstforening

Forårsudstillingen

Header i invitation til Vestjyske Kunstnere fernisering torsdag den 5. oktober 2023
KÆRE VESTJYDSKE KUNSTNEREHUSET FOR KUNST OG DESIGN I HOLSTEBRO

AFHOLDER FERNISERING TORSDAG, D. 5. OKTOBER 2023 KL. 19.00

I ÅR HAR VI GJORT NOGET NYT, HVILKET GØR, AT UDSTILLINGEN BLIVER EN ANDERLEDES, SPÆNDENDE OG INSPIRERENDE UDSTILLING AF FORENINGENS KUNSTNERE MED DE MANGE FORSKELLIGEARTEDE VÆRKER.

UDSTILLINGEN VIL RUMME BILLEDVÆRKER I OLIE, AKRYL OG AKVAREL, INSTALLATIONER OG SKULPTURER I STEN, TRÆ OG KERAMIK OG MANGE ANDRE MATERIALER AF BÅDE KENDTE OG UKENDTE, SAMT NYE OG ÆLDRE UDSTILLERE. MEN UDSTILLINGEN ER SAT OP PÅ EN NY MÅDE.

SELVE FERNISERINGEN INDLEDES MED TALER, EN SANG OG BALLET. OG SÅ VIL DER BLIVE TID TIL AT SE DE SPÆNDENDE VÆRKER, DEN NYE OPHÆNGNING SAMT TALE MED HINANDEN.

VED FERNISERINGEN BLIVER DER SERVERET VIN OG SNACKS.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER DENNE AFTEN, SAMT ANDRE TIDSPUNKTER I LØBET AF UDSTILLINGEN, SOM ER I HUSET I PERIODEN 6. OKTOBER – 5. NOVEMBER 14 – 17 (UNDT. MAN.). TAG GERNE VENNER OG BEKENDTE MED OG SPRED GERNE RYGTET.

HUSK AT STEMME PÅ HVILKET KUNSTVÆRK, DER SKAL BLIVE 2023 ÅRETS KUNSTVÆRK. I FORHALLEN VIL DER VÆRE TALONER, DU KAN UDFYLDE OG VINDE ÅRETS VESTJYDSKE KUNSTNER PRISEN. BANNERE OG HOVEDET PÅ DENNE INDBYDELSE ER ET EKSEMPEL PÅ, HVAD FORENINGEN BRUGER PRISEN TIL.

SOM NOGET NYT VIL DER AFHOLDES CROQUIZ OG ARTIST TALK, SAMT VÆRE ET TEGNE-ARRANGEMENT. INFORMATION OM DISSE ARRANGEMENTER VIL VÆRE AT FINDE I REOLEN I INDGANGSLOKALET. HER VIL DU OGSÅ FINDE EN VÆRKLISTE OG EN BESKRIVELSE AF DE ENKELTE RUMS KUNST.


MANGE HILSNER FRA BESTYRELSEN

Blog med links til medlemmernes hjemmesider   
Blog med links til andre kunstforeningers hjemmesider


Viborg Kommune - om Stoholm    FjendsNET - dit lokale bynet   Flagermuseland.dk    Daugbjerg Kalkgruber    Mønsted Kalkgruber    Daugbjerg Minilandsby og Gl. Vandmølle     Stoholm Borgerforening    Æ Fjandboarkiv    Stoholm Fritids- og Kulturcenter     Stoholm IF  Fjends Kunstforenings logo - to pensler stukket gennem hullet i en palet