Nyhedsmail

Ønsker du at modtage nyhedsmails vedrørende Fjends Kunstforening og den censurerede Forårsudstillingen, udfylder du blot formularen nederst på siden og trykker send.

Din mailadresse bliver udelukkende brugt til at sende dig oplysninger vedrørende Fjends Kunstforening og Forårsudstillingen. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails, sender du blot formularen med en besked om, at du vil slettes fra mailinglisten.

Seneste nyt vedrørende Fjends Kunstforening og Forårsudstillingen findes altid på Facebook og her på hjemmesiden.

Medlemmer og modtagere af nyhedsmails får besked, når der lukkes op for tilmeldingen til Forårsudstillingen 2023.

Modtag nyhedsmails (eller afmeld nyhedsmails)

Gratis micro annoncering!

Vi linker tilbage til alle medlemmer af Fjends Kunstforening, som laver et link fra deres hjemmeside her til www.fjendskunstforening.dk

Blog med link til medlemmernes hjemmesider

Linkene vises også som det kan ses herunder (skifter ved sideskift).

Da kontingentindbetaling i resten af 2022 gælder for medlemskab i hele 2023, giver det nogle ekstra måneders gratis annoncering at betale kontingentet allerede her i sensommeren.

I forbindelse med Forårsudstillingen 2023 kan interesserede anvende søgefunktionen her på kunstforeningens hjemmeside og dermed komme ind på udstillernes egne hjemmesider.

Link til medlemmernes hjemmesider

Link til andre kunstforeningers hjemmesider