Header-collage bestående af forskellige værker fra Forårsudstillingerne

Facebook logo med link til Fjends Kunstforenings Facebook side     Link til Fjends Kunstforenings videoer på YouTube   GDPR

Fællesspisning

Fredag aften, når alt er på krogene

For medlemmer og hjælpere og enhver, der har lyst til at være med. Vi spiser sammen efter ophængning fredag, når alt er oppe på krogene. Det er en rigtig hyggelig måde at være sammen på og mødes med andre kunstnere og medlemmer af foreningen, inden det hele skydes i gang.

Vi spiser, når værkerne efter planen er indleveret og placeret i salen kl. 18.00. Det vil sige kl. ca. 18.30 går vi til bords.

Tilmelding: fra begyndelsen af januar 2024, når der officielt er lukket op for tilmelding til forårsudstillingen.

Udstillere bedes tilmelde sig, når de tilmelder værker og foretage betalingen som anvist i den forbindelse.

Prisen på årets menu:  185kr./pr. deltager

Blogs med oversigt over links

Blog med oversigt over links til medlemmernes hjemmesider
Blog med oversigt over links til andre kunstforeningers hjemmesider

Find vore medlemmers samt andre kunstforeningers hjemmesider ved hjælp af søgefunktionen øverst på siden.

Links til medlemmernes hjemmesider
Links til andre kunstforeningers hjemmesider

Lokalt

Viborg Kommune - om Stoholm    FjendsNET - dit lokale bynet   Flagermuseland.dk    Daugbjerg Kalkgruber    Mønsted Kalkgruber   Daugbjerg Minilandsby og Gl. Vandmølle    Stoholm Borgerforening    Æ Fjandboarkiv