Opdateret d. 20. maj 2022, kl. 14.48

Medlemmer og modtagere af nyhedsmails får som de første besked, når der lukkes op for tilmeldingen til Forårsudstillingen 2023.

Pop-up
i Skive

Da Fjends Kunstforening ikke er involveret arrangementet, bedes interesserede bedes henvende sig til:

--------

Hermed yderligere information vdr. Pop-up Kunstudstillingen Perron Perron.

Arrangør: Bestyrelsen for Perron Perron

Du har stadig mulighed for at melde dig til, det kræver blot, at du har et par værker og materiel til at udstille det på.

Perron Perron

Pop-up Kunstudstilling 17 og 18 juni Jobhuset Engvej 3, Skive

Stedet er valgt, da vi desværre stadig ikke endnu har fået adgang til DSB's lokaler og for at vise aktivitet blandt medlemmer af foreningen.

En pop-up-Art indebærer en hurtig sæt-op og pille-ned udstilling med kun et par emner fra hver udstiller. Gerne også med parallelle (musik)aktiviteter, der sætter gang i kludene.

Udstillere og hjælpere tænker vi er medlemmer af PERRON PERRON, men også fra vore søsterorganisationer i kommunen ( i den udstrækning de har lyst): Furkunst, Seldeco, Spøttrupcirklen, Fokus, Grønningen.

Perron Perrons udstillingsgruppe planlægger udstillingen.

11. juni - Skiveegnens Kulturuge

- Fokus deltager med en stand, hvor man kan male sit eget værk

Udstillingen (Kunst/Kunsthåndværk) finder sted i slutningen af kulturugen (17-18 juni) og klargøres i løbet af uge 24, som er kulturugen. Der vil således være adgang til lokalet med henblik på opstilling af ca. to kunstværker pr. udstiller.

De udstillere, der har tegnet sig, medbringer selv evt. nødvendigt grej til opstilling (staffelier, podier borde stole og eventuelt små lamper og standerlamper), da der i Jobhuset ikke er mulighed for brug af rummets vægge.

Preben Sloht
Kunstnergruppen Fokus

den 11. & 12. marts 2023

Billeder fra Fjends Kunstforenings Forårsudstillinger gennem årene

en åben censureret kunstudstilling, hvor

- alle uanset kunstnerisk niveau kan udstille
- alle tilmeldte værker bliver vist på udstillingen
- alle tilmeldte værker bliver bedømt af censorerne
- alle udstillere kan få råd og vejledning af censorerne
- alle udstillere skal være medlemmer af Fjends Kunstforening

Medlemmer og modtagere af nyheds-mails får besked, når der lukkes op for tilmeldingen til Forårsudstillingen 2023.

Mere om Forårsudstillingen......

Forårsudstillingen 2022

Fjends Kunstforening er på Instagram, hvor du er velkommen til at følge foreningens opslag. Vi linker tilbage til alle, der følger foreningens opslag.

Link til Fjends Kunstforening på Instagram

Fjends Kunstforenings

Forårsudstilling

Fjends Kunstforenings Forårsudstilling 2017

Forårsudstillingen er Fjends Kunstforenings kerneaktivitet. Der arrangeres ikke separatudstillinger for enkelte kunstnere.

Fjends Kunstforenings Forårsudstilling er åben for alle uanset kunstnerisk niveau, erfaring og baggrund. Alle tilmeldte værker bliver bliver bedømt af udstillingens fem censorer og vist frem på udstillingen.

Udstillerne må gerne sælge deres kunst på udstillingen, men solgte værker skal blive på udstillingen indtil den lukker. Salget foregår direkte mellem kunstner og køber. Foreningen tager ikke betaling i forbindelse med salg.

Du skal være medlem af Fjends Kunstforening for at udstille på Forårsudstillingen. Tilmelding sker efter "først til mølle princippet". Medlemmer får direkte besked om tilmeldingsstart.

Fem censorer med en professionel tilgang til billedkunsten, bedømmer værkerne og uddeler et antal "Blå mærker". Et "Blåt mærke" tildeles, som udtryk for at værket hører til udstillingens bedre. Der er tale om et positivt tilvalg. Det sker lørdag formiddag i uge 10.

Lørdag eftermiddag kan den enkelte udstiller få en snak med en eller flere af censorerne, der giver råd og vejledning. Publikum er velkommen til at lytte med.

Medlemmer af Fjends Kunstforening samt modtagere af nyheds-mails får besked, når der lukkes op for tilmelding til Forårsudstillingen 2023.

Udstillingen er åben for publikum lørdag kl. 13.00 - 17.00 og søndag kl. 10.00 - 16.00.

Medlemmer: Fri entré + gratis katalog

Sådan bliver du medlem: "Medlemskab"