Fjends
Kunstforening
Forårsudstillingen

Headerbillede på Fjends Kunstforenings hjemmeside

Sitemap  Oversigt over link

Mønsted Kalkgruber


Udflugt til Museet ved Mønsted Kalkgruber med guidet rundvisning for Fjends Kunstforenings medlemmer og udstillere i forbindelse med Forårsudstillingen 2023.

En del af udstillerne på Forårsudstillingen kommer langvejs fra og nogle overnatter på vandrerhjemmet, der ligger ved siden af udstillingsstedet. Fredag eftermiddag afleveres værkerne og lørdag eftermiddag kommer mange af udstillerne for at få en snak med censorerne og se udstillingen.

Søndag formiddag eller eftermiddag kan der måskes arrangeres en guidet tur til Mønsted Kalkværk, der ligger kun få kilometer fra Stoholm. Kalkværket med ovnene og de gamle bygninger omkring, er de senere år blevet grundigt restaurerede og fremstår nu smukt i den skønne natur de er omgivet af.

På grund af årstiden og flagermusene er gruberne lukket for publikum.

Der kommer flere oplysninger i forbindelse med tilmeldingen til Forårsudstillingen 2023.

 

Gratis micro annoncering! 

Vi linker tilbage til alle medlemmer af Fjends Kunstforening, som laver et link fra deres hjemmeside her til www.fjendskunstforening.dk

Blog med link til medlemmernes hjemmesider 

Linkene vises også som det kan ses herunder (skifter ved sideskift).

Man skal være medlem af Fjends Kunstforening for at kunne udstille på Forårsudstillingen! Et års medlemskab koster 250kr. inklusive to års gratis annoncering.

Da kontingentindbetaling i resten af 2022 gælder for medlemskab i hele 2023, giver det nogle ekstra måneders gratis annoncering at betale kontingentet allerede her i sensommeren.

I forbindelse med Forårsudstillingen 2023 kan interesserede anvende søgefunktionen her på kunstforeningens hjemmeside og dermed komme ind på udstillernes egne hjemmesider.

Link til medlemmernes hjemmesider

Link til andre kunstforeningers hjemmesider

Fjends Kunstforening
Forårsudstillingen
Email: kontakt@fjendskunstforening.dk