Hjælpere til Forårsudstillingen 2023

Hjælpere.: Det er et hyggeligt arbejde, at være sammen med andre medlemmer om at gøre klar og hænge op, og stille værker på plads. Jo flere vi er om opgaven, des mindre er der til den enkelte at gøre.

Tilsagn om hjælp i tidsrummet fredag eftermiddag d. 10. marts 2023 i tidsrummet kl. 13.00 – 18.00 modtages med taknemmelighed.

Kontakt foreningens sekretær Preben Sloht, så vi på forhånd ved, hvor mange hjælpere vi har.

Foreningens sekretær Preben Sloht

• Tlf.: 23 95 23 70

Gratis micro annoncering!

Vi linker tilbage til alle medlemmer af Fjends Kunstforening, som laver et link fra deres hjemmeside her til www.fjendskunstforening.dk

Blog med link til medlemmernes hjemmesider

Linkene vises også som det kan ses herunder (skifter ved sideskift).

Da kontingentindbetaling i resten af 2022 gælder for medlemskab i hele 2023, giver det nogle ekstra måneders gratis annoncering at betale kontingentet allerede her i sensommeren.

I forbindelse med Forårsudstillingen 2023 kan interesserede anvende søgefunktionen her på kunstforeningens hjemmeside og dermed komme ind på udstillernes egne hjemmesider.

Link til medlemmernes hjemmesider

Link til andre kunstforeningers hjemmesider