Sitemap  Oversigt over links

Gratis lokaler

Vi har allerede fået en del forslag ind, men har du en idé til anvendelse af noget af pladsen i en idrætshal samt et lokale på ca. 200m2 i forbindelse med Fjends Kunstforenings censurerede kunstudstilling den 11. & 12. marts 2023, så skriv eller ring til os.

Idéen skal være kunstrelateret, men må ikke omhandle materielt salg. Da vi gerne vil afgrænse arrangementet til at handle om oplevelser vil firmaer, der sælger materialer til kunstnere eller gallerier, der handler med kunst, ikke komme i betragtning.
Udstilling af malerier, skulpturer og andet i den afdeling hører hjemme under:

Forårsudstillingen 2023

Bortset fra borde og stole, så står du selv for udstyr - spanske vægge, afskærmning, afdækning af gulv osv.

Altså! Hvis du har mulighed for selv eller sammen med andre at organisere anvendelsen af pladsen, er du velkommen til at henvende dig. Så ser vi på det.

Fjends Kunstforening betaler for lokalerne, men koncentrerer foreningens medlemmers kræfter omkring afholdelsen af selve Forårsudstillingen 2023 i hal 2.

Der bliver fri entré for alle til  ArtoLab  arrangementerne og entré for ikke-medlemmer ved Forårsudstillingen 2023

N.B.: Det vil ikke være muligt at bruge pladsen til gratis udstilling af værker

Billedet viser Stoholm Fritid- og Kulturcenters hal-1

Stoholm Vandrerhjem